Lisa Whitaker ponovno sa nama!

10. travnja 2015. | Piše: Više

lisa witaher ponovno sa nama

26.04. u Makarskoj, ponovno nam dolazi Lisa Whitaker. Uz prigodni ručak i druženje prije seminara (u 14h), nastavit će sa prošlogodišnjom porukom, ‘Božja priča- naša priča’.

Kako je prošlogodišnja poruka naše priče – koja je nerazdvojivo dio Božje priče na ovim prostorima – ostavila veliki utjecaj na sve prisutne, a najviše priča o Josipu i njegova tri odijela – ‘tunika zamazana krvlju kozleta‘, ‘zatvorska odora‘ i naposljetku ‘kraljevska odora drugog čovjeka u kraljevstvu‘, upriličili smo audio snimku prošlogodišnje poruke, koju možete skinuti ovdje: [wpdm_package id=1050 template=”link-template-default-wdc”]

Seminar počinje, 26. 04. Nedjelja,  u 17h u našem prostoru u Makarskoj, sa ručkom i druženjem od 14h. Svi ste dobrodošli! U petak, 01.05. imat ćemo priliku slušati Lisu u Splitu, sa početkom u 19h, u našem prostoru. Srdačan pozdrav i Božji blagoslov i veselimo se ponovnom zajedničkom susretu!!!

Lisa Whitaker, dugogodišnja je misionarka kršćanske misionarske organizacije ‘YOUTH WITH THE MISSION‘ ili ‘Mladi u misiji’. Veliki je dar tijelu Kristovom, prije svega prisnim odnosom sa Gospodinom i jasnoćom kojom čuje Gospodina, tako da je predivni kanal Gospodinovog Očinskog srca Njegovom Tijelu i duhovni je roditelj mnogim misionarima.

Također, prepoznati je učitelj Božje riječi, te putujući, podučava Božju riječ u mnogim narodima, na YWAM školama. Neizostavno je napomenuti za Lisu, da je bila misionar u Sarajevu i u Bosni i Hercegovini, i to upravo ratnih godina tokom agresije na taj grad i zemlju!

Naravno, dosta puta je bila tih vremena i u Hrvatskoj, pa smo tako i mi imali priliku da je upoznamo. Upravo sada, na University of the Nations, radi na svom magisteriju na temi ‘Duhovnog formiranja kršćanina i učeništva’.

Vjerujemo da će te biti dotaknuti ovom porukom!

Seminar: 26.04. Makarska/ 01.05. Split

Kategorije: Događanja i obavjesti

Comments are closed.