PREPORUKA: Knjiga (Derek Prince) “Lucifer razotkriven”

23. siječnja 2015. | Piše: Više

Odlična knjiga Dereka Princa, u kojoj razotkriva način na koji Sotona sprječava i uništava ispunjenje Božjeg plana u našem životu. Jedna od otkrivenih misli, koja nas je potakla na preporuku je ‘zakonstvo ili legalizam u životu vjernika’! Kako je toliko zatajen, samim tim je postao i bezopasan za veliku većinu vjernika, a samim time i voditelja i učitelja, te ga stoga mnogi vjernici nisu ni svjesni u svom životu, a koji, kao što i naslov i slika kažu, ostavlja ruševine i smrt u našim životima, te neispunjenje Božjeg plana, što je na kraju i najvažnije, dok se mi pitamo, ‘Pa što nam se to događa’ i dok vapimo Bogu da nam pomogne… – (GAL. 3: 1-10) Zaštitimo se nadahnutim znanjem ove Božje poruke! Ne dopustimo neprijatelju da uspije u svom planu i preporučimo je i drugima!-( HOŠEA 4: 6) Neka Kraljevstvo ide naprijed u svoj svojoj snazi! – ZAJEDNO MOŽEMO NAPRAVITI PROMJENU!

Knjigu možete naručiti direktno na stranicama DPM Hrvatska, link- http://www.derekprince.hr/knjige.html  –  ili preko nas kontaktom! Cijena joj je 40 KN.

Moguća posudba ove knjige za čitanje, bez naknade, uz vraćanje iste, u našim knjižnicama zajednice u Splitu i Makarskoj,(vidi mjesto sastanaka) i to 1 sat vremena prije početka sastanka.

POSEBNA PREPORUKA uz ovu tematiku i knjigu– Audio poruka od Sharon Stone iz Zagreba, iz Božjeg srca vjernicima u Hrvatskoj, na našoj web stranici i facebooku.

Podijelimo preporukama KRUH potrebitima i postanimo dio dosezanja ljudskih srca, istinom – Božjim Očinskim srcem.

Kategorije: Događanja i obavjesti

Comments are closed.