Upitnik za oslobođenje od utjecaja nečistih duhova i demonskih sila

16. veljače 2017. | Piše: Više


NAPOKON GOTOV – Silni upitnik oslobođenja i unutrašnje duhovne ljepote od John Benefiela, za svakog kršćanina i duhovnog radnika, kao velika pomoć za potrebu mogućeg oslobođenja od neprijatelja naše duše i njegovog utjecaja, kao i klasik za održavanje naše duhovne kuće čistom, kao i rastu u posvećenju na koje nas je Gospodin pozvao.

Uz pitanja mogućeg ulaska tih stvari u naš život i pomoći i putokaza kako biti slobodan, ne propustite ovaj silni dar ovog poznatog brata u ovoj službi Tijelu Kristovom i ne propustite ga podijeliti sa svima onima za koje mislite da bi im bio potreban.

Upitnik je potpuno besplatan i možete ga skinuti u ovoj objavi kao i na stranici PREUZIMANJA, uz pregršt druge literature.

Također smo primili nekoliko vaših pisama kako donirati ovoj internet slubi,  pa vas želimo obavijestiti, da svi koji imaju poticaj i želju donirati za naš rad, bilo za web stranicu ili za radu našeg facebooka profila da to mogu učiniti na linku naše stranice DONACIJE sa svim uputama. Molimo vas da nam pri tom i ostavite vaš kontakt i ime, da vam možemo zahvaliti, moliti za vas i obavijestiti vas što Bog sve radi koristeći ovu stranicu i njenu službu, uz još jednom napomenu, da je skidanje sve literature u potpunosti slobodno i besplatno.

Preuzmi:

Hvala vam!!! Tim STARO ZA NOVO

Kategorije: Događanja i obavjesti