Nova knjiga Philipa Yanceya – Zašto Crkva?

26. rujna 2013. | Piše: Više

P.Yancey - zašto crkva?
Zadovoljstvo nam je predstaviti novu knjigu jednog od najčitanijih kršćanskih autora današnjice Philipa Yanceya – Zašto Crkva?

Philip Yancey u ovoj knjizi postavlja pitanje koje proganja mnoge vjernike: Zašto bismo se trebali zamarati s crkvom? Odrastajući u Georgiji, u fundamentalističkoj crkvi i pronašavši se u crkvi ulice LaSalle u Chicagu, Philip razmišlja o crkvi i o raznim metaforama kojima je Biblija opisuje.

Yanceyevo rano iskustvo fundamentalističke crkve udaljilo ga je od vjere. U knjizi Zašto Crkva? pruža nam tračak njegovoga povratka vjeri i crkvi kao mjestu pravoga zajedništva i duhovne živosti. Ova iskrena i pronicljiva knjiga pomoći će vam u potrazi za odgovorima na pitanja o mjestu crkve u životu vjere i pronalaženju duhovne povezanosti i zajedništva.

“Moj identitet u Kristu važniji mi je od moga identiteta kao Amerikanca ili kao čovjeka iz Colorada ili kao bijelca, muškarca i protestanta. Crkva je mjesto na kojemu slavim novi identitet i izgrađujem se usred ljudi koji su toliko različiti, ali imaju tu jednu zajedničku osobinu. Osuđeni smo živjeti kao neka vrsta alternativnog društva pred očima svijeta koji nas gleda, svijeta koji se sve više približava tribalizmu i podjeli”.

Iz knjige Zašto Crkva? Moje osobno hodočašće

Tehnički podaci:
Uvez: Meki
Dimenzije: 12cm x 18cm
Stranica: 122
Cijena: 59,00 kn

Yancey_ZastoCrkva_booksZa narudžbe jednostavno
kliknite na sliku.

Zahvaljujemo unaprijed na interesu i želimo svako dobro!
(Bono Records)

Kategorije: Događanja i obavjesti